Intohimoisen ruokaharrastajan ruuanlaitto-blogi. Kuvia ja reseptejä rennolla otteella. Maku on tärkein.
sunnuntai 8. helmikuuta 2015
Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty broileri ja kuskus
Jatketaan vielä tällä kevyehköllä linjalla vajaan viikon verran. Naapurissa teurastetaan pari sonnia alkuviikosta ja sitten päästään itse asiaan, eli kunnon liharuokiin.
Marinoin broilerinfileitä yön yli soijakastikepohjaisessa marinadissa. Otin paistopinnan fileisiin paistinpannulla ja kiedoin ilmakuivattua kinkkua fileiden ympärille. Pekoni käy myös vallan hyvin. Laitoin fileet vuokaan ja 175 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
Keitin kuskuksen kanaliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paistoin paprikaa, kesäkurpitsaa ja sipulia paistinpannulla pienessä määrässä öljyä. Lisäsin hiukan soijakastiketta, hunajaa, suolaa ja pippuria. Sekoittelin kasvikset kuskusiin ja that´s that. Maukasta ja suht kevyttä!
Marinadi broilerille
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 tuore punainen chili tai 1/2 tl kuivattua chilijauhetta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti