sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Grillatut jättikatkaravut


Aamulla käytiin ihmettelemässä kaupassa rapuvalikoimaa. On siinä Suomipoika kummissaan, kun katselee rapujen kirjoa. Suurin osa näyttää tutuille ruokaohjelmista, mutta Espanja ei taivu muuhun kuin oluen tilaamiseen. Otin mukaan tällä kertaa tuttuja jättikatkarapuja. Ne ovat isoja! Kuitissa luki langustini ja hinta oli kuudesta ravusta 2,40! 

Kämpillä tein marinadin, johon laitoin limettiä, chiliä,  inkivääriä ja valkoviiniä. Lisäsin joukkoon suolaa ja pippuria. Rapuja ei tarvinnut laittaa vartaisiin siinä pelossa, että ne tippuisivat ritilän läpi hiilloksen. Pari minuuttia per puoli ja se on siinä. Uijui! Hyvä lounas. 

Puolen päivän aikaan laitettiin ribsit uuniin. Ei niin Espanjalaista, mutta ribsejä ei vaan voi ohittaa, kun grillauskeli on kohdillaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti